Consulten

Feel Good Innergy is er in gespecialiseerd om de onderliggende redenen van jouw twijfels, hobbels, overwegingen en energievreters helder op tafel te krijgen. Hierdoor krijg je overzicht én inzicht in de zaken die je bezig houden. Met dit inzicht kun je de zaken die je leven beheersen stuk voor stuk goed afhandelen op jouw eigen manier.


Hoe gaat Feel Good Innergy te werk?  
Na het maken van een afspraak wordt op basis van empathie de fysieke én mentale belemmeringen die op dit moment een rol in je leven spelen in kaart gebracht.
Dit gebeurt op afstand, wat betekent dat je in principe  geen voorinformatie hoeft te geven. Alleen je naam is voldoende. Het behoort ook tot de mogelijkheden advies aan te vragen over één bepaald onderwerp.


Consulten voor 18+ en volwassenen
Tijdens het consult, worden de  bevindingen en het advies met je besproken.
Een onderdeel van dit advies kan bestaan uit extra ondersteuning in de vorm van celzouttherapie, biologische voedingssupplementen, etherische oliën, Bachbloesem-therapie of magnetiseren.
 
Op de website onder het kopje "links" tref je de webadressen aan voor meer informatie over celzouttherapie en biologische voedingssupplementen waar Feel Good Innergy mee
werkt.

Duur: 1 uur tot 1½ uur.



Consulten voor baby's, kinderen en dieren
Kom je voor een consult voor je baby, kind of (huis)dier dan hoeven zij niet fysiek bij het consult aanwezig te zijn. 

Consulten voor tieners worden zonder de aanwezigheid van de ouder(s) gehouden. Terugkoppeling aan de ouder(s) vindt aansluitend aan het gegeven consult plaats.

Duur: ½ uur tot 1 uur.


voor dieren:

Duur: max. ½ uur.



Consult via Skype of telefonisch
Woon je ver weg of is het fysiek niet mogelijk om langs te komen? Dan is een consult via de telefoon of Skype ook mogelijk.