Detox Voeten Spa

Moe, lusteloos, prikkelbaar of gestrest? Last van terugkerende klachten of wil je gewoon energieker en gezonder leven?
Dan is een behandeling met een Detox Voeten Spa iets voor jou.


Detox Voeten Spa
De Detox Voeten Spa is een relaxend voetenbad uitgerust met een techniek die er voor zorgt dat belastende gif- en afvalstoffen, via de poriën van de voetzolen het lichaam kunnen verlaten.
Dit proces wordt ook wel detox, ontgiften of ontslakken genoemd. Gif- en afvalstoffen bouw je in je lichaam onder andere op door stress. Maar ook door voeding met veel conserveringsmiddelen, alcohol, roken, medicijnen, te weinig groente, fruit en/of water tot je te nemen.
Als je deze belastende stoffen niet of onvoldoende kwijtraakt kunnen ze o.a. zorgen voor algehele lusteloosheid, een problematische of overgevoelige huid, reumatische klachten, een slechte adem/
lichaamsgeur, hoofdpijn/migraine, allergische reacties, verkoudheid of griep.


De kuur
Een behandeling met de Detox Voeten Spa betekent 30 minuten relaxen. Na ongeveer 5 minuten zul je merken dat het water gaat verkleuren en er een vettige substantie kan ontstaan. Dit is een goed teken, namelijk dat het proces van ontgiften is geactiveerd.

De kuur is opgebouwd uit enerzijds het weer in balans brengen van het lichaam en anderzijds een aantal nabehandelingen om het lichaam in balans te houden. Voor een volledige kuur heb je, afhankelijk van je leefstijl en gezondheid, gemiddeld 6 behandelingen nodig. Aanbevolen wordt om tussen de eerste behandelingen in een minimale pauze van 48 uur aan te houden. Daarna kan je overgaan op het tweede deel van de kuur met een gemiddelde frequentie van 1 x per 2 weken.
Op deze manier zorg je ervoor dat je zowel lichamelijk als mentaal energiek, fit en in balans blijft. 

Het nemen van één enkele behandeling behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


De voordelen
Het reinigen van je lichaam tot op cellulair niveau is vitaliserend. Dit komt onder meer tot uiting in het hebben van meer energie, een verbeterde weerstand en een heldere geest.

Je bent meer relaxed, je organen werken beter, het remt het algehele verouderingsproces dus je huid, haren en nagels zien er weer natuurlijk en gezond uit. 

Een Detox Voeten Spa behandeling biedt tevens goede ondersteuning als je aan het lijnen, stoppen met roken of op dieet bent!

Duur: ½ uur.N.B. Behandelingen worden afgeraden als één of meerdere van de volgende zaken op je van toepassing zijn. Je hebt een pacemaker; neemt medicatie in wegens epilepsie, kanker (chemokuur) of orgaandonatie; je bent zwanger.